Lectio Improver

Lectio Improver giver Lectio et nyt og moderne design med tonsvis af feautures. Blandt de mange features er blandt andet auto login, smart opgavelist, download alle filer, notificationer, karaktergennemsnit, multifraværsårsag og meget mere!

Lectio Improver gør det nemt og hurtigt at få et overblik over det vigtige i stedet for du skal bruge mange klik på at finde det. Du får fuld mulighed for tilpasse Lectio til dine behov. Du kan vælge dit eget tema med det nye layout eller bruge det normale Lectio med en makeover og en række nye features.

Moderne skema
Med Lectio Improver får du et stilfuldt skema, hvor du kan skifte uge med piletasterne og få adgang til alt indhold fra modulerne ved blot at holde mussen over modulerne.
Smart opgaveliste
Få et hurtigt overblik over dine opgaver med opgavelisten. Den viser kun de opgaver du mangler og henter alt det du skal bruge til opgaven.
Multifraværsårsag
Er du træt af at skrive den samme tekst til en hel uges fravær? Så har du brug for multifraværsårsag! Nemt og hurtigt med effektive filtre
Personsøgning
Lectio Improver gør det nemt at finde klassekammeraterne og lærere. Søg efter type, klasse eller navn. Du kan også give dine venner kaldenavne, som du også kan søge med!
Flottere design
Hvis du gerne vil beholde Lectio's normale opbygning, så leverer Lectio Improver et optimeret design, hvor du kan bruge hele skærmen og få en række ekstra features.

Download

Download Lectio Improver til din browser. I øjeblikket er den kun tilgengængelig til Google Chrome og Opera, men der arbejdes på at lave den til Mozilla Firefox.

Features

Vil du vide mere om fordelene ved at bruge Lectio Improver? Så kan du se alle featurene på følgende side:

Lectio Improver modes

Med Lectio Improver kan du selv vælge, hvilken måde du vil have forbedret Lectio. På følgende side kan du se hvilke features du kan få i hver mode.

Hjælp

Er du gået i stå eller stødt på et problem med Lectio Improver, så kan du finde hjælp ved at følge nedenstående link. Der kan du også finde tips og tricks til Lectio Improver.

Privatliv og brug

Vil du vide mere om hvordan Lectio Improver håndterer dine personlige oplysninger eller læse brugsbetingelserne? Følg linket nedenfor:

Om Lectio Improver

Vil du vide mere om hvordan Lectio Improver blev til eller om personerne bag? Eller har du forslag til forbederinger, så tjek følgende link: