Lectio Improver Features

Her på siden kan du læse om alle de mange features, som Lectio Improver tilbyder. Har du idéer til flere? Skriv til os!

Se hvilke features, der er tilgængelige i hvilke modes her.

Moderne interface

Lectio Improver fører Lectio stilmæssigt ind i det 21. århundrede. Det moderne interface giver det hurtig adgang til det du skal bruge. Derudover giver Lectio Improver, Lectio, et moderne layout, som tilpasser sig din skærm.

Vælg dit eget tema

Lectio Improver giver dig fuld mulighed for at gøre Lectio mere personligt. Du kan vælge mellem et udvalg af forskellige temaer og endda selv kreerer dit helt eget personlige tema med de farver du ønsker!

Tidsangivelser

Er du træt af altid selv at skulle finde ud af, hvor lang tid der er til en opgave? Lad Lectio Improver gøre det for dig. Der er ned- og optællinger på alle tidsangivelser, så du hurtigt ved, hvor lang tid, der er tilbage.

Multifraværsårsag

Er du træt af at skrive den samme fraværsårsag til 30 lektioner, blot fordi du var syg en uge? Lad Lectio Improver gøre det kedelige arbejde. Du skal blot skrive det en gang og så sørger Lectio Improver for resten.

Smart opgaveliste

Med Lectio Improver får du en smart opgaveliste kun med de opgaver du mangler. Opgavelisten er farvekodet og med nedtælling, så du hurtigt kan få et overblik over dine opgaver i stedet for at scrolle langt ned på en uoverskuelig side.

Karaktergennemsnit

Med Lectio Improver er det ikke længere nødvendigt at hive lommeregneren frem hver gang du får karakterer. Lectio Improver beregner automatisk dit gennemsnit, så du bare kan læne dig tilbage i sædet.

Forbedret skema

Lectio Improver gør, så skemaet tilpasser sig din skærm. Derudover er hele modulet farvet i stedet for teksten, så du hurtigt kan få et overblik. Du kan hente dokumenter og se detaljeret informationer (som normalt ikke vises) om moduler direkte fra skemaet ved blot at fører mussen over modulerne. Derudover kan du skifte uge med piletasterne.

Alle beskeder

Med Lectio Improver behøver du ikke længere lede alle deine besked-sider igennem for at finde en gammel besked. Du kan nemlig få adgang til alle dine beskeder på én side og lynhurtigt søge efter emne, afsender, modtager og bestemme i den tidsperiode, som Lectio Improver skal søge.

Spørgeskemafilter

Er du træt af spørgeskemaer sendt via Lectio-beskeder? Så lad Lectio Improver tage sig af dem. Med det indbygget spørgeskemafilter kan Lectio Improver scanne dine beskeder for spørgeskemaer og markér dem som læst eller slette dem (hvis du virkelig ikke kan lide dem).

Chatfunktion

Lectio Improver opgraderer Lectios beskedfunktion til en chat. Med chatten kan du skrive med dine klassekammerater og hurtigt få et svar igen uden at skulle opdatere en side hele tiden. Derudover giver Lectio Improver dig også lov til at sende “tomme” beskeder kun med vedhæftede filer.

Notifikationer

Lectio Improver kan give dig notifikationer om nye beskeder, nye dokumenter og skemaændringer op til en uge frem, så du altid er opdateret. Du kan vælge mellem kun at få notifikationer i notifikationsoversigten eller om du også vil have skrivebordsnotifikationer.

Autologin

Med Lectio Improver er det slut med at bruge unødvendige tid på at logge ind. Lad Lectio Improver gøre det lynhurtigt for dig. Derudover vil Lectio Improver også logge dig automatisk ind igen, hvis Lectio smider dig af.

Søg hurtigt efter alt*

På alle sider, hvor der er mange rækker information er det praktisk med en hurtigt og god søgefunktion. På opgave-siden kan du for eksempel hurtigt finde opgaver med fravær og i dokumenter hurtigt finde en fil du skal bruge. Med Lectio Improver kan du også hurtigt søge efter elever, lærere, hold, grupper og lokaler på én side.

Holdoversættelse

Lectio Improver tilbyder at oversætte dine holdnavne til fagnavne med RIGTIGT niveau, hvis du for eksempel er træt af at se forvirrende holdnavne. Der derudover kan du også højreklikke på et hold eller persons navn og hurtigt få vist skema, profil eller sende en besked.

Autolink

Er du træt af folk, der ikke kan finde ud af at lave links i beskeder eller lærere der ikke laver links på modulerne, men bare skriver linkadressen? Med Lectio Improver kan du få lavet tekst-links til links du kan trykke på. Derudover kan Lectio Improver også automatisk lave links i de beskeder, du sender via Lectio Improver.

Genveje

I Lectio Improver er der massere af genvejstaster, så du hurtigt kan navigere blot med tastaturet. Derudover kan du også lave dine egne genveje og tilknytte en genvejstast, så du hurtigt kan få vist de sider, hvor du ofte kommer.

Multi-fil upload

Lectio Improver gør det muligt at uploade mere end en fil af gangen. Derudover tilbyder Lectio Improver også, at du kan dragge og droppe filer på opgaverafleveringer eller når du skriver en ny besked for at uploade filer.

Synkronisering

Med det nye Lectio Improver er det også muligt at få synkronieret alle dine Lectio Improver-data på tværs af dine enheder, så du har de samme indstillinger med mere på alle dine enheder.

Level-system

Lectio Improver tilbyder også at gøre hverdagen lidt mere underholdende med level-systemet. Med level-systemet kan du optjene XP og opnå achievements. Du kan også konkurrere mod dine venner og se deres progression.

Kaldenavne

Har du venner eller klassekammerater, som har et kælenavn, som du vil bruge i stedet for deres rigtige navn, så giver Lectio Improver dig mulighed for dette. Fra deres profil kan du give dem et kaldenavn, som du kan bruge i Lectio Improver.

Indbygget opgave-beskeder

Mangler der en opgavebeskrivelse eller har du afleveret en opgave for sent? Så kan du nemt og hurtigt sende en besked, som har al den nødvendige information, til din lærer med blot 2 klik.

* Dette afhænger af din computeres processer.