Lectio Improver

Lectio Improver giver Lectio et nyt og moderne design med tonsvis af feautures. Blandt de mange features er blandt andet auto login, smart opgavelist, download alle filer, notificationer, karaktergennemsnit, multifraværsårsag og meget mere!

Lectio Improver gør det nemt og hurtigt at få et overblik over det vigtige i stedet for du skal bruge mange klik på at finde det. Du får fuld mulighed for tilpasse Lectio til dine behov. Du kan vælge dit eget tema med det nye layout eller bruge det normale Lectio med en makeover.

1 / 5
Moderne skema
Med Lectio Improver får du et stilfuldt skema med klare farver, hvor du kan skifte uge med piletasterne og få adgang til alt indhold fra modulerne ved blot at holde mussen over modulerne.
Smart opgaveliste
Lectio Improver giver et godt og hurtigt overblik over dine opgaver med opgavelisten. Den viser kun de opgaver du mangler og henter alt det du skal bruge til opgaven.
Multifraværsårsag
Er du træt af at skrive den samme tekst til en hel uges fravær? Lectio Improver gør det hurtigt og nemt at angive fravær - og du kan endda nemt vælge alle fraværsårsager for en periode.
Personsøgning
Lectio Improver gør det nemt at finde klassekammeraterne og lærere. Søg efter type, klasse eller navn. Du kan også give dine venner kaldenavne, som du også kan søge med!
Flottere design
Hvis du gerne vil beholde Lectio's normale opbygning, så leverer Lectio Improver et optimeret design, hvor du kan bruge hele skærmen og få en række ekstra features.

Seneste opdateringer

Download

Download Lectio Improver 3 til din browser. I øjeblikket er den kun tilgengængelig til Google Chrome og Opera, men der arbejdes på at lave den til Mozilla Firefox.

Features

Vil du vide mere om fordelene ved at bruge Lectio Improver? Så kan du læse mere om alle featurene:

Hjælp

Er du gået i stå eller stødt på et problem med Lectio Improver, så kan du finde hjælp ved at følge nedenstående link. Her kan du også finde tips og tricks til Lectio Improver

Privatliv

Vil du vide mere om hvordan Lectio Improver håndterer dine personlige oplysninger eller læse brugsbetingelserne? Følg linket nedenfor:

Om Lectio Improver

Vil du vide mere om personen bag Lectio Improver og hvordan Lectio Improver kom til? Så kan denne side hjælpe:

Kontakt

Er du støt på en fejl eller har forslag til forbedringer til Lectio Improver? Så høre jeg gerne fra dig! Al feedback er med til gøre Lectio Improver bedre